Ky kanal televiziv kosovar do ta transmetoj LIVE ndeshjen Ballkani - ClujKaloni në dark mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë natës. Kaloni në light mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë ditës. Login Kaloni në dark mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë natës. Ballkani do të debutoj sot në grupet e garës së tretë më të madhe evropiane, Ligës së Konferencës. Kampioni në fuqi i Kosovës është bërë skuadra e parë nga vendi ynë që do të luaj në grupet e një gare të madhe evropiane. E ndeshja e parë e skuadrës së Ilir Dajës do të jetë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’ në Prishtinë, ku janë nikoqir të kampionëve rumun CFR Cluj. Dueli i parë i kampionit kosovar me atë rumun do të zhvillohet me fillim nga ora 18:45 në Prishtinë.
(TV DREJTPËRDREJT**) Slavia Praha Ballkani transmetim i ... live 15 St Josephs - Slavia Prague: Europa Conference LeagueSt Josephs - Slavia Prague (transmetim televiziv#) Ballkani CFR Cluj drejtpërdrejt |
Kam djem me karakter, të luftojmë edhe më fort – SuperSportBallkani është gati për duelin e radhës ndaj Sivassporit në Conference League. Kampionët e Kosovës arritën një sukses historik dhe drithërues 3-4 në Turqi, i pari për ta në fazën e grupeve në kompeticionit europiane. Në Suharekë kanë nisur të ëndërrojnë kualifikimin, por më parë duhet arritur një tjetër fitore ndaj skuadrës turke. Trajneri i Ballkanit, Ilir Daja preku disa tema në konferencën për shtypin përpara duelit të së enjtes në “Fadil Vokrri”, përballje që do transmetohet në SuperSport 2 (21:00).
[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>][[[] Ballkani CFR Cluj Ballkani form guide (all competitions): W-W-W-W-W CFR Cluj form guide to underestimate teams like Slavia Prague, CFR Cluj and(SPORTI!! ) Slavia Praha Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë Slavia Praha Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 15 shtator 2022 Përveç Ballkanit dhe CFR Cluj në grupin G janë edhe Slavia Prague dheSivasspor vs Adana Demirspor Parashikim - AiScore Sivasspor vs Adana Demirspor Parashikim. Transmetim i drejtpërdrejtë Last 5, Sivasspor Fitore 1, Zgjedhja me short 3, Humbjet 1, Fitore:Ballkani, gati për përballjen me Sivassporin (VIDEO) Ndeshja Ballkani – Sivasspor transmetohet drejtpërdrejt në Klan Kosova me fillim nga ora 21:00, njoftonKemi frymë grupi, të gjithë luftojnë në të dy fazat e lojës.
Dhe, nesër nuk pritet që të mungojë atmosfera dhe përkrahja për skuadrën nga Suhareka. FC Ballkani ka njoftuar sot se të gjitha biletat janë shitur, teksa ka falënderuar të gjithë tifozët për interesimin e treguar. “Çfarë i kërkuam Presidentes”, Daja: Kam djem me karakter, të Ballkani është gati për duelin e radhës ndaj Sivassporit në të së enjtes në “Fadil Vokrri”, përballje që do transmetohet nëShiten të gjitha biletat për ndeshjen Ballkani – SivassporJanë shitur të gjitha biletat për ndeshjen Ballkani – Sivasspor, e vlefshme për Conference League. E gjitha kjo ndodhi për shumë pak ditë, që prej kur dolën në shitje biletat, transmeton lajmi.
Këto gjëra kanë ndikuar që Ballkani të jetë i barabartë në lojë dhe golavarazh edhe me ekipe që kanë më shumë buxhet dhe eksperiencë se sa ne. Sukses me produkt shqiptar? Mos më ngatërroni me Kombëtaren, pasi ne si trajnerë duhet ta mbrojmë institucionin e trajnerit. Duhet të vazhdojmë të bëjmë të njëjtën gjë, të vazhdojmë me paraqitje siç kemi bërë deri tani. Niveli i kampionatit të Kosovës është ngritur, sot ishim miq të Presidentes së Republikës. Presidentja na foli edhe për ndërtimin e stadiumeve.
Ballkani ishte shumë afër të fitonte krejt ndeshjen, por Cluj realizoi në minutën e fundit për të marrë një pikë. Ndërkohë, me barazim 1:1 përfundoi edhe ndeshja tjetër e grupit G, mes Slavia Prague dhe Sivasspor. Kësisoj, të katër ekipet kanë nga një pikë dhe kanë golaverazh tërësisht të njëjtë. Të enjten tjetër, Ballkani do të luajë në udhëtim ndaj Slavia Prague në Çeki. Ndeshjet vështirësohen, por po fitojmë eksperiencë edhe ne. Do jetë më e vështirë se ajo në Turqi, pasi edhe ata kërkojnë revanshin ndaj nesh. Të tre ekipet kanë më shumë eksperiencë se ne, por nuk druhemi, thjesht bëhemi më të fortë me kalimin e ndeshjeve. Duhet të luajmë akoma më fort në fushën tonë. Nëse nuk luajmë në grup, kualitetet e Sivassporit mund të na dëmtojnë në çdo moment. Pritshmëria ndaj nesh është rritur duke llogaritur ndeshjet që kemi bërë.
[SHIKONI!!] Ballkani Slavia Praha drejtpërdrejt 27 tetor 2022 Ballkani Slavia Praha drejtpërdrejt 27 tetor 2022 Sivasspor, who has seven points and is ahead of CFR Cluj on goal differential, is in first place
FC Voluntari vs CFR Cluj Rezultati drejtpërdrejt - AiScore FC Voluntari vs CFR Cluj në Romanian Liga I në 2022/04/24, Merrni rezultatin falas për jetën, Ndeshjen më të fundit të drejtpërdrejtë, transmetimin
FC Voluntari vs CFR Cluj falas streaming video dhe rrymë video (2022/04/25)0' 15' 30' 45' 60' 75' 90' 88' Hyn në lojë:Olawale Muhamed Tehe Del jashtë loje:Lóránd Fülöp 87' Hyn në lojë:George Merloi Del jashtë loje:Lukáš Droppa Bismark Boateng Pasim:Ciprian Deac 0-1 83'80' Hyn në lojë:Hélder Tavares Del jashtë loje:Vadim Rață Hyn në lojë:Cristian Manea Del jashtë loje:Daniel Graovac 75'75' Hyn në lojë:Alexandru Vlad Del jashtë loje:Marius Briceag Hyn në lojë:Valentin Costache Del jashtë loje:Mihai Bordeianu 71' Hyn në lojë:Daniel Birligea Del jashtë loje:Claudiu Adrian Mihai Petrila 70' Hyn në lojë:Marko Dugandžić Del jashtë loje:Gabriel Debeljuh 58' Hyn në lojë:Alexandru Păun Del jashtë loje:Alexandru Chipciu 58' Vendtakim Stadionul Anghel Iordanescu Last 5, FC Voluntari Fitore 0, Zgjedhja me short 1, Humbjet 4, Pikët 0. 2 dhe pranuar 1.
net. Pas fitores së arritur në Turqi, entuziazmi është rritur dhe pritet një rezultat i njëjtë edhe të enjten mbrëma. Mbetet të shihet se cili do të jetë rezultati i ndeshjes në “Fadil Vokrri”. /Lajmi. Por e ritheksoj: ne kemi bërë mirë edhe në aspektin e lojës, sidomos me Sivassporin dhe Cluj. Duhet të vazhdojmë me të njëjtin ritëm, por të qëndrojmë me këmbë në tokë. Kundërshtarët kanë buxhete më të mëdha se ne, ata kanë individë të rrezikshëm në përbërje. Të qëndrojmë me këmbë në tokë dhe të vlerësojmë detajet e ndeshjes. Ballkani ka djem me personalitet dhe futbollistë me karakter.
[[Shiko Tv-]] Ballkani Sivasspor transmetim i drejtpërdrejtë | Thunderbird MedicineJanë shitur të gjitha biletat për ndeshjen Ballkani – SivassporSport October 12, 2022 - 18:20 Lajmet e Fundit nga Sporti Ballkani dhe Sivasspori do të përballen mes vete edhe në raundin e katërt të Grupit G në Ligën e Konferencës. Këto dy skuadra u takuan edhe në raundin paraprak, me kampionët e Kosovës që shënuan fitore me rezultatin 3:4. Ndeshja e dytë mes Ballkanit dhe Sivassporit do të zhvillohet të enjten (13 tetor), në stadiumin “Fadil Vokrri”, nga ora 21:00.
“Mendoj se sa më larg të shkojmë aq më të vështira bëhen gjërat. Do të mbështetemi te tifozët dhe mendoj se do të bëhet pak më e lehtë nga mbështetja e tyre. Stadiumi do të jetë plot, që do të thotë se përgjegjësia do të jetë më e madhe. Nuk ka ndeshje të lehtë, të katërta ekipet renditen me nga katër pikë. Jemi gati, por nesër duhet të bëjmë akoma më shumë se sa bëmë një javë përpara. Kjo është gjendja në grupin e Ballkanit pas xhiros së parëBallkani dje e zhvilloi ndeshjen e parë historike në kuadër të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. Kampioni i Kosovës u nda baraz me ekipin rumun, Cluj, me rezultat 1:1, në ndeshjen që u zhvillua në stadiumin “Fadil Vokrri”.
Kapiteni Kuç nuk do të jetë i gatshëm, ka disa ditë që ka filluar vrapimet, por nuk ka bërë stërvitje me grupin. Ai do të jetë në pankinë, edhe pse nuk do të luajë me 99%. Rikthimi i Astrit Thaqit është një bonus për ne, por kemi të dëmtuar edhe Veton Tushën për nesër. Duhet të vazhdojmë të jemi cinikë dhe të bëjmë atë që kemi bërë deri tani. Nuk mund të ndryshojmë shumë, pasi nuk është se i përgatitim shumë këto ndeshje, sepse kemi pak ditë në dispozicion. Nëse do kishim më shumë kohë në dispozicion, mund të kishim edhe 2-3 strategji të tjera.
[[falas@@]@] Sivasspor KF Ballkani drejtpërdrejt live 6 tetor Slavia Praha Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 15 dziennikbaltyckipl 2022 Ballkani në grup me Slavia Praha, CFR Cluj dhe
Ky kanal televiziv kosovar do ta transmetoj LIVE ndeshjen Ballkani - ClujKaloni në dark mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë natës. Kaloni në light mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë ditës. Login Kaloni në dark mode që është më i përshtatshëm për sytë gjatë natës. Ballkani do të debutoj sot në grupet e garës së tretë më të madhe evropiane, Ligës së Konferencës. Kampioni në fuqi i Kosovës është bërë skuadra e parë nga vendi ynë që do të luaj në grupet e një gare të madhe evropiane. E ndeshja e parë e skuadrës së Ilir Dajës do të jetë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’ në Prishtinë, ku janë nikoqir të kampionëve rumun CFR Cluj.
Ballkani nxjerr barazim ne ndeshjen historike peson gol ne minuten Skuadra e Ballkanit e ka mbyllur me barazim ndeshjen e parë debutuese në Conference League, me CFR Cluj që barazoi rezultatin në minutën shtesë të
Ballkani niset drejt Rumanisë, nesër përballet me CFR Cluj Ballkani niset drejt Rumanisë, nesër përballet me CFR Cluj. 2 November, 2022. Kampioni i Kosovës, Ballkani është nisur sot drejt Rumanisë, ku nesër do
[[[Sport TV!]]'''] Ballkani CFR Cluj drejtpërdrejt falas 8 shtator CFR Cluj Preview Cluj are the current champions of Romania and the team has been levels above all other teams in the league. Like Ballkani,